Empat de la Molletense contra l'Escola Mataró

Els de Filgaira van aconseguir un punt igualant el marcador en el minut 89.

La Molletense rebia dissabte a l'Escola de Futbol Mataró, un dels rivals directes en la lluita per la zona noble del grup dos de Segona Catalana. I com era d'esperar, el matx va ser intens i molt igualat. Per si faltava algun ingredient, va tenir fins i tot polèmica al final de la segona part.


Els molletans van avançar-se gràcies a un gol de David Sánchez en el minut 19. Però els del Maresme no van tirar-se enrere i van aconseguir reaccionar ràpid, empatant al 27'. En la segona meitat va començar la controvèrsia arbitral, quan el tècnic molletà va veure la groga i la Molletense va quedar-se amb deu homes al 74' per la doble amonestació de Sánchez. A falta de dos minuts, el col·legiat va xiular un penal favorable als visitants que el Mataró no va desaprofitar. Però en la jugada posterior, Latre va fer el 2-2 final.
 
L'empat confirma el liderat dels molletans, que tenen 29 punts i estan tres per damunt del Carmelo i quatre per sobre del Sants i la pròpia Escola de Futbol Mataró. Diumenge l'equip visita al Turó de la Peira, desè del grup.Edicions locals