El PSC de Mollet entrega una cinquantena de reclamacions a la Seguretat Social

Dilluns al matí els socialistes molletans van lliurar a la seu de la Seguretat Social de la nostra ciutat el primer mig centenar de reclamacions per reclamar la revalorització de les pensions.

L’entrega d’una cinquantena de peticions per reclamar la revalorització de les pensions s’ha fet en el marc de la campanya ‘Reclamem la revalorització de les pensions’.  Aquesta campanya, que es va iniciar fa tres setmanes amb la xerrada-cafè sobre les pensions al Centre Cultural La Marineta, ja ha informat a un centenar de persones.

“Som conscients que la reclamacions de la pèrdua de poder adquisitiu de les pensions de 2012 finalitza el proper 20 de desembre i, per aquest motiu, tots els dimarts a la tarda la seu socialista és un espai d’assessorament”, expliquen els socialistes molletans. Els socialistes també posen a l’abast del ciutadà tota la documentació necessària perquè cada pensionista reclami la revalorització de la seva pensió i es comprometen a fer arribar la petició a l’Institut Nacional de la Seguretat Social.


La propera campanya de caire social que el PSC de Mollet organitzarà serà la recollida de joguines noves per la campanya de Nadal de Creu Roja.

Edicions locals