Artur Mas inaugura l’Hospital Sociosanitari

Dimarts a la tarda el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, visitava el nou Hospital Sociosanitari per inaugurar-lo oficialment.

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Salut, Boi Ruiz, del president de la Fundació Sanitària Mollet, Martí Fabré, i de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va inaugurar dimarts a la tarda la remodelació de l’Hospital Sociosanitari de Mollet.

Durant la inauguració, les autoritats van realitzar una visita per les instal·lacions i van saludar alguns pacients, els quals van manifestar la seva satisfacció en veure el canvi a positiu del nou centre sanitari.  “Les dificultats són grans i els recursos escassos però, malgrat les adversitats, el país se’n surt” explicava Mas destacant la “capacitat de col·laborar entre els poders públics i la gent organitzada de la societat per oferir un bon servei públic”.

Durant la visita del president, un grup de persones es manifestaven davant la porta del nou centre sanitari sota el lema “Artur Mas, a quina mútua vas?”


Visita la galeria fotogràfica.

Edicions locals