L’enllumenat de Nadal dóna el tret de sortida a les festes

Dijous a la tarda l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i els comerciants del municipi encenien els llums de Nadal que decoraran els carrers.

Dijous a la tarda, representants de diferents associacions comercials de la nostra ciutat, acompanyats per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la regidora de Promoció Comercial, Mercè Pérez, donaven el tret de sortida als actes nadalencs amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal.

“Mollet té una fantàstica oferta comercial” deia Monràs convidant a la població a comprar a la ciutat “ara i durant la resta de l’any”. La presidenta de Mollet Centre Comercial, Carme Olària, es mostrava il·lusionada tot i que la situació sigui difícil. “Nosaltres, els comerciants, no volem parlar de crisi sinó d’una nova situació” explicava. De la seva banda, el presidents de l’Associació de Serveis, Comerciants i Industrials de Plana Lledó i Can Borrell, Lluís Ferrer, avançava les properes activitats que es duran a terme al barri com “el caga tió del dia 20 de desembre i el patge reial del 3 al 5 de gener, que estarà a l’avinguda Caldes de Montbui”.

La nostra ciutat disposa d’una gran varietat d’actes i activitats durant les festes nadalenques. Pots consultar-les al programa adjunt.

Edicions locals