El Club Patinatge Artístic Mollet celebra l'arribada del Nadal

L'entitat durà a terme aquest dissabte al Pavelló de la Riera Seca el 32è Festival de Nadal.

El Festival de Nadal del Club Patinatge Artístic Mollet és tot un clàssic de la ciutat en les setmanes prèvies a les festes nadalenques. Enguany, l'entitat molletana celebrarà la 32ena edició d'aquesta tradicional activitat, que coincideix precisament amb els 32 anys de vida del Club. I és que des del primer Nadal en què va fundar-se, el Club Patinatge Artístic Mollet ha celebrat sense falta aquesta festa, que serveix a més per donar per acabada la temporada.


El Pavelló Municipal de la Riera Seca serà on tindrà lloc l'espectacle dissabte, a partir de les 18:30h. Totes les patinadores del Club hi participaran. En total són 63 i han preparat per a l'ocasió actuacions de tota mena, grupals i també individuals. 

L'entitat molletana ha convidat també a tres clubs amics, perquè participin amb actuacions en grup: el Club Patí Sant Fost, el Club Natació Terrassa i el Club Patí Lliçà. L'entrada és gratuïta. El Festival enguany ha decidit adherir-se a la campanya 'Cap infant fora de joc' que la Creu Roja està duent a terme per mirar de recollir joguines. 

Edicions locals