El govern municipal presenta una proposta de pressupost pel 2014

El govern municipal (PSC i CiU) presenta un pressupost que posa el focus en la defensa dels serveis públics, la generació d’ocupació i les polítiques socials.

El govern municipal ha elaborat una proposta de pressupost municipal per a l’any 2014, que posa el focus en les polítiques socials, en els estímuls per ajudar a la reactivació econòmica, en facilitar la generació d’ocupació, en l’eficiència en la gestió i en la defensa i el manteniment  dels serveis públics per garantir la qualitat de vida i la igualtat social a la nostra ciutat. Aquesta proposta es portarà a aprovació en el Ple municipal del proper dilluns.

Segons expliquen des del consistori, els criteris amb els que s’ha elaborat el pressupost són ajudar a les persones; impulsar la reactivació econòmica; mantenir una ciutat cohesionada, cívica i segura; defensar i mantenir els serveis públics; i fer de Mollet una ciutat amb noves oportunitats.

En aquest sentit, és manté l’esforç en polítiques socials i s’aposta per la continuïtat dels programes de formació i ocupació, amb especial incidència en els col·lectius que més estan patint l’atur. També, el pressupost defensa les polítiques d’educatives i la conciliació de la vida personal i laboral, mantenint els programes que constitueixen eines de progrés i cohesió social.

Aquest pressupost està elaborat amb un exercici de contenció de la despesa: es treballa per la continuïtat dels serveis bàsics que garanteixen la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Mollet.  També, malgrat la situació econòmica el govern treballa perquè la ciutat rebi inversions, ja sigui des del sector públic o des del sector privat.

Edicions locals