El Forn José Luís ja té cronuts

C/ Francesc Layret 16 – Tel. 675 744 741


El Forn José Luís s’ha sumat a la última tendència en pastisseria i des d’aquest mes l’establiment ofereix Cronuts per tots els seus clients. Els Cronuts són un nou concepte de rebosteria, vingut dels Estats Units, on es combina la massa dels croissants i la forma dels donut.

Al Forn José Luís elaboren el producte artesanalment. “He fet cursos per conèixer la tècnica i la recepta original. Es tracta de portar un gust americà a casa nostra”, explica el forner Jose Luís. Al Forn José Luís elaboren Cronuts d’una àmplia varietat de sabors i amb diferents farcits com crema, poma, maduixa, llimona, xocolata... entre d’altres varietats. Els Cronuts estan decorats amb gelatina de colors i es poden encarregar per emportar-te’ls a casa.

També, ara que arriba l’època nadalenca, el Forn José Luís ofereix càterings per emportar perquè ningú hagi de cuinar durant aquestes dates i pugui gaudir d’un menjar de qualitat amb la família o els amics. Visita el Forn José Luís i informa’t de tot el que et poden oferir.

Edicions locals