Desena victòria de la Molletense

L'equip es consolida en la primera posició del grup dos de Segona Catalana, cinc punts per sobre del segon.

L'aturada de quinze dies sense lliga no ha estat impediment perquè la Molletense mantingués la tensió competitiva. Els d'Antoni Filgaira visitaven al Turó de la Peira diumenge al matí, un perillós rival de la zona temprada de la classificació. 


L'equip va saber adaptar-se al seu paper de favorit. Va demostrar-se dominador i superior des del principi del matx. La Molletense tenia la consigna de deixar de cara el partit el més ràpid possible i en deu minuts ja vencia per 0-2, gràcies a sengles dianes de Latre. De Pradera va fer el 0-3 al 43'. Els locals van escurçar distàncies abans del descans, però el marcador ja no es va moure al segon temps. El Turó de la Peira ho va intentar, però els de Filgaira van ser expeditius, seriosos i contundents en tasques defensives.

La Molletense afrontarà l'últim partit de l'any contra el Badia (diumenge a les 16.30h a casa) amb la seguretat que acabarà el 2013 com a líder del grup dos de Segona Catalana. Però els molletans intentaran sumar una nova victòria, per consolidar l'actual distància de cinc punts respecte al segon classificat. 

Edicions locals