El Club Patinatge Artístic Mollet tanca temporada amb el Festival de Nadal

La 32ena edició va centrar-se en l'aigua i va comptar amb la participació de totes les patinadores del club.

El tradicional Festival de Nadal del Club Patinatge Artístic Mollet va tornar a ser un èxit de convocatòria. El Pavelló de la Riera Seca estava pràcticament ple dissabte a la tarda per gaudir de l'espectacle que les joves patinadores de l'entitat havien preparat per la clausura de la temporada 2013. Enguany, el tema central del Festival era l'aigua i molts dels números giraven al voltant d'aquesta temàtica.


Les 63 patinadores que conformen el Club Patinatge Artístic Mollet van prendre part de l'espectacle. Les actuacions van succeir-se durant dues hores, alternant intervencions individuals amb d'altres grupals. A l'edició d'enguany també hi han participat tres clubs convidats: el Club Patí Sant Fost, el Club Natació Terrassa i el Club Patí Lliçà. Tots tres van presentar tres actuacions de grup.

El Festival era gratuït i obert a tothom. Però enguany, el Club ha decidit unir-se a la campanya de la Creu Roja 'Cap infant fora de joc', donant la possibilitat als assistents de portar joguines per aquells que no en podran demanar als Reis aquest Nadal.
Edicions locals