La ciutat es mobilitza per col·laborar amb La Marató

Els molts actes que van dur-se a terme en favor de la iniciativa de TV3 han recollit fins el moment més 6.000 euros.

Mollet va demostrar-se diumenge una ciutat solidària i compromesa. Va fer-ho una vegada més. Una gran quantitat d'associacions i entitats van dur a terme activitats i esdeveniments en favor de La Marató de TV3, que enguany es sensibilitzava amb les persones que pateixen alguna malaltia neurodegenerativa. I la ciutadania va respondre assistint a les activitats i col·laborant activament en favor de la causa.


Ben d'hora va dur-se a terme un passeig per Gallecs. 'Camina per La Marató!' estava organitzat per l'Ajuntament i oferia un esmorzar a base d'entrepans i pastissos. Hi van participar al voltant de 150 persones i es van recaptar 672 euros. La Festa de l'arribada de la mongeta també va adherir-se a La Marató. El plat de mongetes que oferia la paradeta muntada pel Consell Comarcal i el col·lectiu Cuina VO a la Rambla Balmes només costava un euro. En total van recollir-se 360 euros.

Ja per la tarda, la UE Lourdes va organitzar un triangular benèfic en què van jugar els femenins del Lourdes, del Vilanova del Vallès i del Lliçà de Munt. El club va recaptar un total de 470 euros. A l'Església de Sant Vicenç va tenir lloc un Concert a càrrec de l'Associació Musical Pau Casals, en què es van col·lectar 438 euros. També durant la tarda de diumenge el Teatre Can Gomà va acollir un Festival de Ball Solidari que comptava amb la participació de moltes entitats de la ciutat. El teatre estava ple a vessar. Segons l'Associació de Balls de Saló hi van assistir 300 persones i van recaptar-se 908 euros.

L'Ajuntament també ha informat les quantitats obtingudes per altres entitats. L'Associació de Paradistes del mercat Municipal va aconseguir 1.125 euros, el mercadet solidari de la Biblioteca Can Gomà 942 euros, diverses activitats promogudes per l'AMPA Cal Músic van generar una recaptació de 1.000 euros, l'AMPA Lestonnac va col·laborar amb 210 euros i  l'Institut Gallecs amb 100 euros. 

Encara queden per computar les aportacions d'altres AMPES i entitats. A més, la recaptació del Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de divendres també es destinarà a La Marató de TV3.Edicions locals