Els Morats organitzen un Caga Tió

L'activitat, en què hi col·laboren molts establiments de la ciutat, tindrà lloc diumenge a la tarda.

La Colla Dinamitzadora del Morats organitzarà diumenge un Caga Tió a la Plaça de Catalunya. L'hora d'inici de l'activitat serà les 17.00h i es preveu que finalitzi a les 21.00h. Per poder fer cagar el Tió, les famílies que ho desitgin poden des del passat divendres anar a buscar el seu tiquet a alguna de les botigues col·laboradores.


Enguany són un total de divuit els establiments que participen en el Caga Tió Morat: Angulo, Bambi, Basoli, Brunés, Calzedonia, Centro Visión, Dani, Entresabons, Flavià Llobet, Futbol Gallery, Issim, Llaminadures El Fax, Mama Loca, Marga, Patim Patam, Pous, Pumman i Venus. 

MÉS CAGA TIÓS
El dels Morats no serà l'únic Caga Tió que aquest Nadal tindrà lloc a Mollet del Vallès. Divendres 20 l'Associació de Comerciants de Can Borrell i Plana Lledó ha organitzat un a l'Avinguda Caldes. Dimarts 24 serà el Mercat Municipal qui aculli un nou Caga Tió, entre les 10.00h i les 13.00h. I el dia de Nadal, al migdia i al Passatge de l'Ombra, l'Associació de Veïns de Santa Rosa també en muntarà un. 


Edicions locals