Dance Mollet, la teva escola de dansa

Plaça Major, 5 Local 6 – Tel. 935 79 49 99


Dance Mollet és una escola de dansa instal•lada a la nostra ciutat des de l’any 2011, tot i que des de gener de 2012 gaudeix d’una nova gerència que aporta un aire innovador amb nous estils i nous professionals qualificats, amb currículum internacional, que aporten la seva experiència als alumnes.

A Dance Mollet realitzen classes de Hip-hop, dansa oriental, salsa, zumba, guaguancó, pilates i flamenc. Els més petits de la casa també hi tenen cabuda amb els cursos infantils a partir de 3 anys on es desenvolupen totes les tipologies de ball per iniciar a l’infant en el món de la dansa
.
També, per a tots els alumnes que ho desitgin, a banda de realitzar exhibicions amb el seu grup puntualment, l’escola Dance Mollet celebra 2 festivals a l’any: un a l’estiu i un altre a l’hivern.
Així, el proper dissabte el Teatre Municipal de Can Gomà acollirà, a les 17.30h, l’exhibició dels grups de l’escola molletana. “Sempre omplim el teatre i esperem que aquest any també sigui així” explica en Xavi Montero, un dels gerents de l’escola i el professor de salsa i zumba.

Visita l’escola de dansa Dance Mollet i informa’t de tot el que et poden oferir!


Edicions locals