Una fuita de gas obliga a tancar el Municipal Germans Gonzalvo

L'Ajuntament ha decidit que de manera preventiva la instal·lació quedi clausurada fins que es solucioni el contratemps.

Una olor estranyament sospitosa va posar en alerta al CF Mollet, el principal usuari de les instal·lacions municipals del Camp dels Germans Gonzalvo. Després d'una primera inspecció, l'Ajuntament va decidir tancar l'estadi degut a una fuita de gas que sembla que podria ser deguda a una petita esquerda en el segellament de l'antic abocador. Aquesta esquerda hauria estat causada per un moviment de terres al subsòl.


Dimarts va decidir-se que de manera preventiva l'estadi quedés tancat fins a nova ordre. L'Ajuntament ha encarregat a una empresa especialitzada l'estudi de la situació per buscar solució al problema. La fuita és més aviat lleu, i possiblement s'hagués pogut seguir utilitzant el Germans Gonzalvo sense cap mena de risc. Però tant el CF Mollet com l'Ajuntament han preferit clausurar tota mena d'activitat fins a resoldre el contratemps. El tancament no afecta més enllà de les instal·lacions en qüestió. Les pistes d'atletisme de la Pedra Salvadora i l'Street Park no s'han vist afectats per la contingència. 

Degut a aquest problema inesperat, el CF Mollet s'ha vist obligar a suspendre els partits que els seus equips havien de disputar com a locals aquest cap de setmana. Per exemple, el primer equip de l'entitat no podrà jugar el seu compromís de lliga contra l'Unificación Llefià. Els conjunts que conformen l'entitat molletana estan intentant entrenar-se en aquests dies a d'altres instal·lacions municipals de la ciutat, com el Municipal Joan Bocanegra, el Municipal de la Zona Sud i el camp de futbol set del CT Mollet.

Edicions locals