El Mercat Vell acull una nova edició del Juguem al Mercat

Els dies 23, 24 i 27 de desembre i 2 i 3 de gener, el Mercat Vell acollirà una nova edició de programa Juguem al Mercat, jocs i tallers per a infants de 3 a 12 anys. Aquest any els esplais de Mollet no han pogut fer-se càrrec de l’activitat, que s’organit

Enguany els esplais de la ciutat, que habitualment s’encarregaven de l’organització del Juguem al Mercat amb el suport de l’Ajuntament, no s’han pogut fer càrrec de l’activitat, fonamentalment degut als requeriments i exigències de les noves normatives.

Davant d’aquesta situació i per evitar posar en risc la continuïtat de l’activitat, l’Ajuntament de Mollet ha buscat la complicitat de l'empresa molletana EDUK-B, la qual s'ha ofert a organitzar l'edició d'enguany sense cap ànim de lucre, més enllà de la cobertura de les despeses de personal, monitors/es, material pels tallers i assegurança. D’aquesta manera, EDUK-B demostra la seva consciència de ciutat i voluntat de servei.

El Juguem al Mercat d’enguany tindrà un únic espai, el Mercat Vell, i s’adreça a nens i nenes de 3 a 12 anys. L’horari és de 2/4 de 10 del matí a 1 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a 8 del vespre. El preu és de 4 euros per cada una de les opcions de matí o tarda.

Nadal infantil al Museu

A la ciutat, també s’organitzen altres tallers i activitats infantils relacionades amb el Nadal. Un exemple és el Museu Municipal Joan Abelló que el divendres 27 de desembre i els dies 2 i 3 de gener, a 2/4 de 5 de la tarda, organitza l’activitat familiar La volta al món amb Joan Abelló.

A banda d’aquests tallers, també trobareu activitat infantils de Nadal als centres cívics, la biblioteca i les que organitzen diverses entitats de la ciutat, com el Cagatió, els Pastorrats o el Carter Reial. Consulteu-les a la programació de Nadal a Mollet (www.molletvalles.cat).

Edicions locals