28 nous contractes de treball

L’Ajuntament ha contractat a, per mitjà de dos Plans d’ocupació, a persones aturades, majoritàriament de més de 30 anys i sense cap prestació o subsidi.

Els dos programes (Plans d’Ocupació per a Rendes Mínimes d’Inserció i Programa de Treball i Formació) atorgats a EMFO pel Servei d’Ocupació de Catalunya tenen com a objectiu la contractació de 28 persones per treballar durant 6 mesos en tasques de millora a la ciutat de Mollet. Els plans revertiran en una millora de la qualitat de vida dels participants, però també suposaran una millora en el manteniment i la qualitat de la ciutat. El passat 20 de desembre els treballadors, tots residents a Mollet, van començar les seves tasques que finalitzaran al juny de 2014. També, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, els rebia divendres a l’Ajuntament, acompanyat pel regidor de Treball, Rafael Cabanilla i la gerent d’EMFO, Maria-Nadal Sau.

Dins del programa de Plans d’Ocupació per a Rendes Mínimes d’Inserció (RMI), s’han contractat 5 operaris per a accions de suport al manteniment de la via pública de Mollet. La resta de participants, s’han contractat en el marc del Programa de Treball i Formació, en diferents projectes com: adequació i conservació dels parcs municipals; suport al manteniment i arranjament dels equipaments educatius i esportius Administració electrònica; programa d’atenció social, cohesió social i comunitària; suport a l’espai familiar del Centre Cívic L’Era i suport a la gestió dels centres cívics i culturals; i punt de trobada de L’Era i suport a l’èxit acadèmic.

Edicions locals