El Camp 1 del Germans Gonzalvo podrà reobrir-se

El Camp 2 i la zona de petanca de la instal·lació són les àrees més afectades i encara s'han de dur a terme més coprovacions.

Segons ha anunciat l'Ajuntament de la ciutat, el camp principal de l'estadi municipal Germans Gonzalvo estaria proper a la reobertura després d'una setmana d'estudis en què tècnics municipals i una empresa especialitzada han estat inspeccionant el problema, buscant les causes i procurant trobar-ne solucions. La zona que comprèn el Camp 1 de la instal·lació no correria cap mena de risc, ja que no mostra filtracions ni esquerdes que indiquin la possibilitat d'emetre gasos.


En canvi, la resta de zones del Germans Gonzalvo encara restaran fora d'ús fins a nou avís. Tant el Camp 2 com la pista en què es practica la petanca serien les zones més afectades per la fuita de gas. Aquí té previst continuar-se treballant en la solució del problema.

Per a la resolució de l'incident, l'Ajuntament de la ciutat i el CF Mollet UE han treballat de manera conjunta, mirant de trobar remeis al problema. Alguns d'aquests remeis han estat temporals, per tal que l'activitat del club no es veiés aturada pel contratemps. La Molletense i la UD Lourdes han facilitat les instal·lacions municipals de la Zona Sud i del Municipal Joan Bocanegra per la recol·locació momentània d'alguns dels equips del CF Mollet. Alhora, l'Ajuntament ha anunciat que es treball en la construcció de dos caps de futbol ser per donar cabuda a les categories inferiors del Mollet.

Edicions locals