Diumenge arriben els Reis Mags a Mollet

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran diumenge a l’Estació de França amb el tren de les 18.08h.


Diumenge els carrers de Mollet s’ompliran de caramels i color per rebre a Ses Majestats els Reis d’Orient. Els Reis Mags arribaran amb tren a l’estació de França, on els esperen les carrosses i els patges per iniciar el recorregut, que serà el mateix que els anys anteriors (c. Berenguer III, plaça Catalu-nya, av. Llibertat, av. Burgos, av. Jaume I i av. Antoni Gaudí).

A les 18.30h a la plaça Major, davant de l’Ajuntament, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, acompanyat de sis nens i nenes nascuts l’any 2008 i escollits per sorteig del patdró, rebrà a Ses Majestats per entrega’ls-hi les claus de la ciutat. També, els nens i nenes de 3r i 4t de primària de l’Escola Sant Gervasi participaran en una cantada de nadales.
Durant el dia 5 es preveuen restriccions de trànsit pels carrers on es desenvoluparà la cavalcada.


Lliura la carta als Reis
Uns dies abans, els infants de Mollet podran lliurar les cartes amb els seus desitjos als patges i carters reials que vindran a Mollet. Trobareu el Patge reial que organitza Mollet Centre Comercial, els dies 2, 3 i 4 de gener de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, a la rambla de Balmes. Els més menuts també poden portar la carta i el xumet al Patge Xumet, que trobareu els dies 2, 3 i 4 de gener, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, al parc de les Pruneres, la plaça de Prat de la Riba, les rambles i l’avinguda de la Llibertat. L’Associació de Comerciants de Can Borrell i Plana Lledó, també organitza un Carter reial, els dies 3 i 4 de gener (de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre) i el 5 de gener (de 11 del matí a 2 del migdia), a l’avinguda de Caldes amb el carrer de l’Agricultura.

Recomanacions a la ciutadania

  • Eviteu recollir caramels a la zona de pas de les carrosses
  • Vetlleu i controleu els nens i nenes perquè no s’aproximin a les rodes dels vehicles
  • Queda prohibit transitar entre els vehicles i les carrosses de tota la Cavalcada
  • Es convenient de fixar un punt de trobada amb els nens i les nenes perquè pugui ser útil en cas de pèrdua. En aquest cas, cal avisar a la Policia Municipal, els voluntaris de Protecció Civil  o a la Creu Roja

 
Recomanacions de trànsit
El dia 5 de gener, estarà prohibit l’aparcament, de les 6 del matí a les 10 de la nit, als següents espais:

  • Can Fàbregas (des de la rotonda de Can Fàbregas i fins Ronda d’Orient)
  • Berenguer III (des de Ronda Orient i fins av. Llibertat)
  • Av. Llibertat (des de Berenguer III i fins c.Sant Ramon)
  • Av. Jaume I (des de rambla Nova i fins c. Espanya)


Així mateix, es preveuen restriccions de trànsit. Des de la 1 del migdia fins a 2/4 de 10 de la nit, no es podrà circular en vehicle pels carrers de Berenguer III i av. Llibertat. I de 2/4 de 7 de la tarda fins a 2/4 de 10 de la nit, tampoc es podrà circular a les avingudes de Badalona, Burgos, Jaume I i Gaudí.  Per últim, també es tallarà la circulació de manera puntual al carrer de Can Flequer, cap a 2/4 de 10 de la nit, per permetre el pas de les carrosses, un cop acabada la Cavalcada.


Edicions locals