Grup Ovale, tot el que necessites en cigarretes electròniques

c. Berenguer III, 9 – Tel. 93 519 66 09

El Grup Ovale és líder mundial en el disseny, fabricació, accessoris i distribució de cigarretes electròniques. A la seva botiga, situada al número 9 del carrer Brenguer III, s’hi pot trobar una gamma de 18 aromes diferents en tres graduacions de nicotina (0, 9 i 16 mg).

Les característiques dels seus productes diferencien Ovale de la resta d’establiments del sector. Ovale inverteix en investigació i desenvolupament per crear productes millorats, confiables i innovadors. La seva cigarreta és única i elegant gràcies al seu exclusiu disseny italià. A més, la cigarreta Ovale en girar-la no degota ni perd líquid, permetent així poder-lo dur a la butxaca amb total tranquil·litat. Les seves bateries tenen un micro-xip amb STOP DE CÀRREGA, el qual permet no haver-la de desconnectar després de dos hores de càrrega per evitar perdre bateria.

El que més diferencia les seves cigarretes és el SISTEMA TANK, del qual Ovale Industry en té la patent exclusiva; amb aquest sistema, s’escalfa només la quantitat de líquid que es vapeja en cada moment, evitant d’aquesta manera que el líquid s’ennegreixi o es solidifiqui. Visita la botiga i informa’t de tots els seus productes i complements. Recorda tastar les mostres gratuïtes de tots els sabors.

Edicions locals