kenfir, com menjar a casa

c/Joaquim Mir, 57 - www.kenfir.com - Tels. 93 570 85 93 i 653 936 839


El restaurant Kenfir, situat davant del CAP de Can Pantiquet, ofereix gastronomia mediterrània durant tots els dies de l’any. Al restaurant es poden trobar des d’amanides, carns a la brasa, peix, paelles, pastes, torrades i pizzes artesanals. A Kenfir sempre trobaràs per menjar allò que t’agrada de la millor qualitat, amb la millor atenció i amb un preu assequible per a totes les butxaques.

A banda de la carta, Kenfir disposa de menú diari a 9,70 euros, un  menú de dissabte a 14,75 euros,  tots dos amb IVA inclós i en horari de dinar. I també els diumenges obre amb un menú de 16,50 euros, a banda dels diversos menús per a grups grans de persones. Kenfir també ofereix el buffet lliure de tapes a 12 euros (de dilluns a divendres a partir de les 19h) i inclou una consumició. I cal no oblidar el 20% de descompte que el restaurant realitza per a totes les comandes de menjar per emportar.

També, ara que és l’època dels calçots a Kenfir te’ls preparen de la manera tradicional a un preu de 20 euros. Durant tots els dies de la setmana elaboren el menú de calçots, que inclou 20 unitats de calçots, graellada de carn, postres, beguda i cafè.  Visita el restaurant, comprova la gran varietat de productes que et poden oferir i repetiràs.

Edicions locals