El Fons de Cooperació Local no atorgarà ajuts a Mollet

L’Ajuntament de Mollet ha presentat al·legacions en relació a la distribució del Fons de Cooperació Local de la Generalitat .

La Generalitat de Catalunya va anunciar a finals d’any que Mollet, igual que molts altres municipis catalans, no es beneficiarà dels ajuts del Fons de Cooperació Local per l’any 2013 ja que la Generalitat ha modificat els criteris de distribució que tenien en compte conceptes com la població o la renda del municipi.

Aquesta modificació té un impacte negatiu per la nostra ciutat ja que l’Ajuntament no cobrarà els 506.000 euros que havia previst en el pressupost de l’any 2013. En aquest sentit, Mollet ha presentat al·legacions per la nova distribució del Fons de Cooperació Local que deixa la nostra ciutat al marge.

Tal com afirmen des del Consistori, “els diners no cobrats del Fons de Cooperació Local se sumen al conjunt de deutes que el govern català té amb l’Ajuntament de Mollet i que s’eleven a l’entorn dels 7 milions d’euros per conceptes diversos, com ara obres ja realitzades o serveis prestats”.

Edicions locals