L’ANC recull signatures a favor de la independència

L’ANC ha instal·lat una carpa informativa a la plaça Prat de la Riba on recullen signatures per la campanya ‘Signa un vot per la independència’.

Durant el matí de divendres (de 10h a 14h) i tot el dia de dissabte (de 10h a 19h) la plaça Prat de la Riba acull la carpa informativa on l’ANC de Mollet demana signatures per la campanya ‘Signa un vot per la independència’. La campanya està en funcionament des de fa un mes però aquest cap de setmana es recolliran signatures massivament a diversos municipis de Catalunya.

La campanya ‘Signa un vot per la independència’ té dos parts: demanar que es pugui celebrar la consulta i, si no és possible, comptabilitzar les signatures com a vots favorables per la independència. “Una de les possibilitats de l’exercici del dret a la lliure determinació dels pobles és mitjançant la declaració unilateral d’independència per part dels representants electes del poble que es vol autodeterminar” expliquen des de l’ANC. Totes les signatures recollides seran entregades al Parlament de Catalunya.

“Recollim tots els vots de la gent major de 16 anys, residents i estrangers. Pot venir tothom i donar la seva opinió. Les signatures de la gent que té dret a vot a Catalunya es comptabilitzaran com a vots oficials i els altres vots seran de suport” explica Miquel Tur, secretari i apoderat de l’ANC de Mollet.

Les persones que vulguin signar poden adreçar-se aquest cap de setmana a la plaça Prat de la Riba o poden visitar el blog de l’ANC per consultar altres dies de recollida de signatures. També, durant el mes de gener l’ANC de Mollet està fent campanya els dimarts prop del mercat setmanal.

Edicions locals