Empat sense gols del Mollet a domicili

Els de Càmara es compliquen el futur situant-se només un punt per sobre de la zona de descens.

Tot i que encara té un partit pendent de disputa, el Mollet passa pel seu pitjor moment classificatori de la temporada. Un pírric empat sense gols al camp del Montcada va agreujar la situació d'alerta molletana. El partit va tenir poca història. El desencert atacant d'ambdós equips va acabar derivant en l'absència de gols. El Mollet va demostrar-se segur en defensa, molt diligent i ordenat tàcticament, però molt poc resolutiu i encertat davant.


El conjunt molletà encadena quatre empats seguits. Resultats del tot insuficients per deixar enrere l'ombra de la zona perillosa, que cada cop sembla més propera. L'equip necessita sumar de tres en tres si no vol veure's abocat a la preocupació. Amb 17 punts, el Mollet té la mateixa puntuació que el Farners, qui ara jugaria la promoció per mantenir-se a Primera Catalana. Un punt per sota es troba la primera de les places del descens directe. 

L'equip disputarà compromís de la propera jornada (diumenge a les 12:45h) al Zona Sud, ja que de moment encara no s'ha reobert la instal·lació del Germans Gonzalvo. Abans, però, dimecres es veurà les cares contra l'Unificación Llefià en el partit ajornat de la darrea jornada del 2013.


Edicions locals