El Festival Fora d'Hores celebra la segona edició

Els grups locals van ser els protagonistes del festival de música organitzat per l'Associació de Música i Art de Mollet.

Mollet va gaudir dissabte dels grups musicals locals més notables. El Festival Fora d'Hores, en la seva segona edició, va tornar a confiar en la tirada dels músics molletans. L'esdeveniment va estar organitzat per l'Associació de Música i Art de Mollet (AMAM) i va tenir lloc al Mercat Vell. El públic va poder gaudir de l'espectacle de manera gratuïta, fet que va facilitar que els veïns s'apropessin a tafanejar. El festival va començar a les 18:00h de la tarda i va allargar-se fins més enllà de la mitjanit.


Tant els organitzadors com el públic que hi va assistir van quedar molt satisfets del cartell d'enguany. The Last Wood Cage van encarregar-se d'encetar el festival. Després va ser el torn de To Boddah, que van fer un tribut a Nirvana molt ben rebut per molts joves que lluïen amb entusiasme samarretes del mític grup que liderava Kurt Cobain. Més tard actuarien The Bums, Reset in May i Nightrain. Els Aravink Band van ocupar-se de tancar la segona edició del Fora d'Hores. A més de gaudir de ritmes de tota mena, els assistents també van tenir a la seva disposició una barra on podien fer-se amb quelcom de menjar o de beure.
Edicions locals