L'Esbart Dansaire actuarà a Can Gomà

'Cant espiritual' i 'Som Dansa, de Llevant a Ponent' es podran veure dissabte al vespre en el marc de la Festa Major d'Hivern d'enguany.

L'Esbart Dansaire molletà tornarà a actuar a la ciutat dissabte, coincidint amb la Festa Major d'Hivern Sant Vicenç d'aquest 2014. El Teatre Can Gomà acollirà una doble representació. L'Esbart presentarà els espectacles 'Cant espiritual' i 'Som Dansa, de Llevant a Ponent'. El segon d'ells va ser estrenat precisament a la ciutat en la Festa Major d'Hivern de l'any passat, sent un absolut èxit de públic, ja que les entrades van esgotar-se en només dues hores. 


Es preveu que enguany l'èxit sigui similar. El primer dels espectacles, titulat 'Cant espiritual', està creat a partir de l'obra homònima de Joan Maragall, escrita al 1910. En l'espectacle convergeixen de manera harmònica la música, la paraula i la dansa. La peça va ser creada per  Albert Sans.

La segona de les representacions és 'Som Dansa, de Llevant a Ponent'. Creada per Joan Vallbona, té una voluntat a la vegada creativa i reivindicativa. En l'obra es fa referència a la diversitat de la llengua catalana a través de la música i la dansa d'arrel catalana.


Edicions locals