“Cal un canvi d’estratègia perquè ha canviat l’escenari”

ICV-EUiA critica el model del govern municipal amb “projectes sobredimensionats que ara representen una càrrega per la ciutat”.

ICV-EUiA fa balanç sobre la feina feta durant l’any 2013 concloent que “és convenient treballar conjuntament i no donar l’esquena a les propostes. Cal un canvi d’estratègia perquè la situació ha variat” explicava la portaveu del grup municipal, Marina Escribano. El regidor d’ICV-EUiA, Gabriel Espinosa, afegia que “nosaltres sempre hem ofert un model alternatiu i ara es demostra que era necessari”.  En aquest sentit, Escribano comparava l’economia de l’Ajuntament amb l’economia domèstica: “quan  el lloguer és molt car, cal canviar de pis, i quan no tens espai a l’armari, cal triar quina roba utilitzes més”.   

El grup municipal ha volgut fer visible la feina feta durant l’any, així com  explicar quines són les seves prioritats. En aquest sentit, ICV-EUiA ha presentat un total de 20 mocions sobre diversos temes (sanitat, educació, habitatge, drets humans, sostenibilitat del territori...). El grup municipal també ha manifestat el seu descontent envers el govern municipal per “no escoltar les nostres propostes sobre tarifació social i sobre confeccionar el pressupost des de zero”.

ICV-EUiA enumerava com algunes de les seves prioritats la cohesió social, contraatacar l’atur, garantir l’acompanyament social de la crisi, uns pressupostos en concordança amb la situació econòmica, la cultura i la joventut i els ciutadans com a protagonistes dels canvis i les decisions.

Edicions locals