Nova Assemblea del Procés Constituent

Dissabte passat es constituïa a la nostra ciutat l’Assemblea del Baix Vallès del Procés Constituent.

El Centre Cultural La Marineta va ser l’indret on es va constituir, dissabte passat, l’Assemblea del Baix Vallès del Procés Constituent, un moviment que serveix per “definir quin nou model d’estat i d’ordenació socioeconòmica volem”. Aquest moviment, impulsat per Arcadi Oliveres i Teresa Forcades, ja ha fomentat la creació de vàries assemblees i comissions i la creada el passat dissabte a Mollet se suma a les sis que ja treballen a la comarca del Vallès Oriental.

També, durant la trobada es van crear dues comissions de treball i es va acordar la celebració d’assemblees amb una periodicitat mensual. La propera tindrà lloc el dissabte 1 de febrer a les 18h a La Marineta.

L’Assemblea del Procés Constituent vol impulsar l’extensió del manifest de Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, creat l’abril de l’any passat, que ja compta amb 46.787 adhesions a tota Catalunya. El manifest té per objectiu la convocatòria d’un procés constituent a Catalunya que permeti que el poble català decideixi de forma democràtica i pacífica quin model d’estat i de país és el que desitja.

Edicions locals