Martínez Ricard Succ., calefacció, aires condicionats i molt més

Avinguda Caldes de Montbui, 27. Local 28– Tel. 93 518 72 37Martínez Ricard Successors
és una empresa de lampisteria dedicada a la venda, muntatge, reparació, instal·lació i manteniment d’aire condicionat, calefacció, electricitat, fontaneria i energia solar. L’empresa, amb taller d’instal·lacions a Sabadell, ha passat per tres generacions i des de fa 5 anys compta amb una botiga a la nostra ciutat.

Martínez Ricard Successors ofereix els seus serveis tant a particulars, com a pymes o grans empreses, sempre amb les garanties d’un instal·lador autoritzat per la Generalitat de Catalunya. També, a la botiga podràs trobar alguns complements per la llar com cisternes pel wàter, calefactors, piles, silicona per la banyera i llums LED, que ara que ha pujat la factura elèctrica ajuden a estalviar.

Actualment a Martínez Ricard Succ. trobaràs ofertes en calderes estanques i calderes de condensació, que contaminen i gasten menys. Així, la caldera Junkers Cerapur està a 32,26 €/mes, la caldera Baxiroca Platinum Compact a 29,84 €/mes, la caldera Sime a 23,80 €/mes i la caldera Novanox a 24,80 €/mes, totes durant 60 mesos. Visita la botiga, informa’t i beneficia’t dels seus descomptes.


Edicions locals