Restaurant Eva, la cuina de casa teva

Avinguda Gaudí, 62 – Tels. 93 593 21 16


Des de fa més de 40 anys i passant pues dues generacions de cuiners, el Restaurant Eva ofereix la seva cuina casolana als molletans.  El restaurant està obert de dilluns a dissabte des de les 7 del matí fins a les 11 del vespre i els diumenges des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda i, a més de plats a la carta, ofereix el menú del migdia i ara també el menú de divendres i dissabtes nit a partir de 9,90 euros.
 
Al Restaurant Eva podràs trobar des d’amanides exquisides com, per exemple, la d’espàrrecs verds amb pernil ibèric o la de formatge de cabra fos amb fruits secs, fins a les millors carns a la brasa com l’entrecot de vedella de Girona de 650 grams o la llonza de Girona. També, el restaurant ofereix una àmplia varietat de tapes, com per exemple  el bacallà a la crema amb espinacs,  i de torrades  a la brasa fetes a base de pa de coca.

El Restaurant Eva és ideal tant per un àpat íntim com per un menjar en grup, ja que disposa de dos salons interiors on poder celebrar tot tipus d’esdeveniments.

Edicions locals