Tercera derrota del curs per la Molletense

L'Equipo Ja va sorprendre els molletans superant-los per 0-2. Els de Filgaira, però, continua liderant el grup.

La Molletense va tenir un dels pitjors dies del que va de curs. Així s'explica que l'equip no pogués superar a un rival en teoria assequible. L'Equipo Ja arribava dissabte a la tarda al Zona Sud amb la certesa que els seria molt difícil vèncer a un líder sòlid, que només havia deixat de guanyar dos dels partits que havia jugat a casa. Però el fet de saber-se inferiors els va treure pressió de sobre i els va fer jugar un partit molt complet, sorprenent a una Molletense que no va saber dur a terme el joc que l'ha portat a ser el millor del grup dos de Segona Catalana.


Els visitants feien el 0-1 al minut 26. Va ser un gol que la Molletense va rebre inesperadament, però pel qual encara tenia marge de resposta. Però els minuts van passar i el conjunt dirigit per Antoni Filgaira era incapaç de fer l'empat. Ja al final del matx, al 89', l'Equipo Ja va fer el 0-2 que sentenciava el duel. 

Malgrat la inesperada desfeta, la Molletense continua liderant amb solvència el seu grup amb 38 punts. El seu més immediat perseguidor, l'Escola Futbol Mataró, en té sis menys. Aquest cap de setmana els molletans rebran a la Gramenet B en el primer partit de la segona volta. Els colomencs arriben al partit després de perdre 11-0 en el seu darrer compromís.


Edicions locals