Divendres es feien públics els premis del XIX Concurs de Fotografia de Sant Vicenç

El paretà José Luís López és el guanyador del primer premi en la categoria de fotografies sobre Mollet, per la imatge “Inorgànic”.

‘Inorgànic’, de José Luís López, és el títol de la fotografia que ha obtingut el primer premi en la categoria Mollet del Vallès al XIX Concurs de Fotografia de Sant Vicenç. El segon premi ha estat per l’Antonio Sánchez amb la imatge ‘Cap al tren’ i el tercer premi a recaigut sobre en Jose Luís López amb la fotografia ‘Futbol a la Plaça Major’.

Miquel Planells ha estat el guanyador del Tema Lliure per la fotografia ‘L’alcova’. També, en David Muñoz ha estat el guanyador amb la imatge ‘Life happens’ en la categoria Residents a Mollet i en la categoria de Millor participant jove el vencedor ha estat l’Adrià Terrades amb la instantània ‘Una altra perspectiva’. Les fotografies presentades al concurs estaran exposades a La Marineta fins l’1 de febrer.

El concurs, que es divideix en quatre categories (Tema Mollet del Vallès, Tema Lliure, Residents a Mollet i Millor participant jove) ha comptat amb 44 participants que han presentat 164 fotografies en les diferents categories. Pel que fa als autors, la majoria són veïns de Mollet (22) o del Baix Vallès, tot i que també s’han presentat persones de Terrassa, Banyoles i del municipi del País Valencià Loriguilla.

Edicions locals