Comencen els treballs per eliminar les emanacions de gasos

L’estudi realitzat posa de manifest que actualment no hi ha risc per la salut pública malgrat que encara hi ha alguna emanació de gas.

El passat 17 de desembre es va tancar el Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo per una fuita de gas deguda a una esquerda en el segellament de l’antic abocador. Des d’aleshores, s’han realitzat inspeccions i estudis sobre el terreny que conclouen què no hi ha risc per la salut pública però que encara hi ha alguna emanació de gas.

Aquesta setmana comencen les tasques per tal de reconduir i eliminar els gasos que resten a aquesta instal·lació municipal i garantir la seguretat d’aquest espai. En aquest sentit, l’Ajuntament ha decidit, conjuntament amb el club, que no obrirà el Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo fins que no tingui la total seguretat que no hi ha cap emanació.

Mentrestant, l’Ajuntament també iniciarà les tasques per condicionar el camp de futbol de l’Escola Can Vila per tal d’instal•lar un camp de futbol 7 que podrà acollir part de l’activitat CF Mollet, UE.

Edicions locals