El govern municipal rebutja la llei d’avortament i reclama pagaments a la Generalitat

L’equip de govern (PSC i CiU) presentarà durant el ple de dilluns dues mocions en contra de la reforma de la llei d’avortament i per demanar el pagament que la Generalitat té pendent de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

El govern municipal presentarà una moció durant el ple que se celebrarà dilluns per mostrar el seu “absolut rebuig a la reforma proposada pel govern del PP, ja que suposa un atemptat contra la democràcia i restringeix els drets i les llibertats de les dones, que representen el 50% de la població”. El govern local defineix aquesta nova reforma com “un retrocés normatiu, social i ideològic que suprimeix el dret a decidir de les dones de manera conscient, responsable i lliure sobre la seva sexualitat i maternitat”.


També, durant el proper ple presentaran una moció per demanar a la Generalitat que pagui el deute pendent del curs 2011-12 de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet. La moció també proposa un finançament del curs 2012-13 i 2013-14 que garanteixi la viabilitat de l’Escola.

Edicions locals