Too Sí Que Vale, hi trobaràs de tot!

c. Gaietà Vínzia, 80 – Tel. 93 179 69 31

Des de fa quasi un any la nostra ciutat disposa d’una nova botiga amb productes de segona mà on els ciutadans poden vendre el que ja no necessiten i adquirir productes a molt bon preu.

La botiga compra els productes que estiguin en bon estat a particulars que ja no els utilitzen per poder vendre’ls a altres persones que estiguin interessades en adquirir-los a un millor preu. Eventualment, també disposen d’articles nous a un millor preu. Tal com explica la responsable de la botiga, “a Too Sí Que Vale tenim productes de segona mà però a vegades també ens arriben productes nous de subhasta”.

A la botiga es pot trobar tot tipus de productes, des d’ordinadors, mòbils antics i nous, televisors, màquines d’escriure i de cosir, llibres, videojocs, DVD’s, articles per nadons, càmeres de fotos, fins a tot el que et puguis imaginar. Els únics articles que no es comercialitzen són mobles grans i roba (exceptuant la roba d’esquí o d’anar amb moto).
També, a Too Sí Que Vale realitzen ofertes setmanalment d’un 15%, 20%, 25% i 30% de descompte. Visita la botiga per conèixer tots el seus productes.

Edicions locals