EMFO ofereix formació ocupacional a 100 joves durant el 2014

Durant el 2014 EMFO segueix treballant per a potenciar la formació i la inserció al món laboral.

L’Empresa Municipal de Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO), oferirà  formació ocupacional a 100 joves, amb diferents característiques i situacions, a través de diversos programes de formació ocupacional com ‘Joves per l’Ocupació’ i ‘Fem Ocupació per a Joves’. A banda d’aquests dos programes adreçats al públic juvenil, EMFO també treballa amb altres programes adreçats a tota la ciutadania com ‘Treball als Barris’, ‘Cursos de Formació Ocupacional’ i ‘Forma i Insereix’.

Joves per l’Ocupació
El programa ‘Joves per l’Ocupació’, s’adreça a joves d’entre 16 i 25 anys, que no han acabat la formació secundària, i els ofereix formació i pràctiques en empresa en els àmbits de perruqueria i estètica, electricitat, cambrer i cuina, magatzem i comerç. EMFO ofereix 70 places i els joves que iniciïn aquest programa hauran de treure’s el Certificat en Estudis Secundaris, si no el tenen.

Fem Ocupació per a Joves
Com a novetat es desenvoluparà el programa ‘Fem Ocupació per a Joves’, que s’adreça a joves d’entre 18 i 30 anys, amb graduat en ESO o CFGM, que estiguin en situació d’atur. Els 30 joves que participin al programa rebran formació en l’àmbit administratiu i de l’hostaleria, a més d’experiència professional.

Treball als Barris

El programa ‘Treball als Barris’ es desenvolupa al barri de Plana Lledó i oferirà formació en alfabetització digital, comerç exterior i exportació i emprenedoria. Se’n beneficiaran més de 200 persones.

Formació Ocupacional
Pel que fa als cursos de Formació Ocupacional, EMFO oferirà 29 accions formatives que s’emmarquen dins d’11 itineraris formatius. En total, es tracta de 4.145 hores de formació que beneficiaran 176 alumnes.

Forma i Insereix
D’altra banda, el programa Forma i Insereix enguany ofereix formació en l’àmbit d’activitats de venda per a una quinzena de persones, que podran fer pràctiques en empresa amb un compromís de contractació del 60% dels participants per part d’empreses que col·laborin en el projecte.

Edicions locals