El Recanvis Gaudí enceta segon la segona volta

Els molletans van superar a casa al Netsport El Masnou per onze punts (75-64).

Dues importants victòries a casa han ajudat a que el Recanvis Gaudí Mollet comenci la segona meitat de la temporada en una situació immillorable. Primer va ser el triomf contra l'Arenys Bàsquet per tancar la primera volta i dissabte va arribar la segona victòria, contra el Netsport El Masnou, un conjunt de la meitat de la classificació a qui els d'Àlex Coma van superar per 75-64.


El triomf va venir acompanyat de la derrota dels dos equips que precedien en la classificació del grup primer de Copa Catalunya als molletans. El líder, el Sant Andreu Natzaret, va caure a casa i es situa ara només dues victòries per sobre del CB Mollet. També va perdre l'Arenys Bàsquet. Amb aquest resultat, el Recanvis Gaudí comparteix la segona plaça amb l'Arenys i el CB Salt, amb un balanç de 10-6.

Aquest cap de setmana l'equip haurà de disputar un difícil compromís a domicili contra el Salt. En el partit corresponent a la segona jornada de la temporada els gironins van imposar-se a Mollet per tretze punts. El Recanvis Gaudí buscarà doncs la revenja.

Edicions locals