La UFS Mollet fa la presentació oficial

L'entitat molletana va viure una multitudinària presentació, en què hi van participar els més de 200 jugadors del club.

Ca n'Arimon va omplir-se diumenge per viure al matí la presentació dels equips que en aquesta temporada 2013/2014 integren la Unió Futbol Sala Mollet. Va omplir-se la graderia i va omplir-se també la pista. I és que enguany el club pràcticament dobla en quantitat el nombre de jugadors que tenia el curs passat: de 120 s'ha passat a 215. Una vintena d'equips conformen una UFS Mollet que no només creix en quantitat, també en qualitat.


La presentació va servir perquè tots els equips del club tinguessin el seu moment de glòria. Un a un entraven a la pista i eren presentats, des dels més petits de l'escola fins als sèniors i els dos equips femenins. El Juvenil del club, referent de la pedrera i protagonista per la seva brillant campanya anterior, va ser un dels equips més victorejats i aplaudits. També ho va ser el Sènior masculí, que enguany aspira a pujar de categoria.

El Regidor d'Acció Institucional i Participació de l'Ajuntament, Antonio Felices, va estar present en l'acte i va dirigir-se al públic. "Estic convençut que aquesta nova junta farà encara més gran a la UFS Mollet. Desitjo que el club tingui els majors èxits esportius", va expressar Felices. La presentació va servir també per felicitar-se pels reconeixements que l'entitat va rebre durant la XXI Nit de l'Esport, en la qual el Juvenil va ser designat millor equip de base, l'aleví Isaac Viñuelas -qui ara juga al Marfil- va ser un dels tres millors esportistes masculins i l'expresident Josep Maria Ollé va rebre una menció d'honor.


Edicions locals