Xavi Rull presenta el seu curt 'Grieta en la oscuridad'

L'estrena va tenir lloc dissabte al vespre al Teatre de Can Gomà, amb la presència del director i la guionista del projecte.

Després d'haver-lo fet córrer per festivals cinematogràfics d'arreu del món, el curtmetratge 'Grieta en la oscuridad' va arribar a Mollet del Vallès, d'on és natural el seu jove creador: Xavi Rull. En una projecció organitzada per l'Ajuntament de Mollet i encabida en el cicle Visual Marineta, el Teatre Can Gomà va acollir l'estrena al públic de la producció. Aquesta va ser gratuïta i va tenir una notable afluència.


"El cinema és un procés molt lent i esgotador", recordava el molletà Xavi Rull, qui afegia: "Per això he de donar les gràcies als meus pares, per creure en els nostres projectes. I gràcies també als mecenes, a l'Ajuntament i a la Fundació Abelló". En la presentació del curt hi va estar també la guionista, Maria Costa Rocher, qui va excusar l'absència dels dos protagonistes, Roger Berruezo i Ferran Rañé. 

Els aplaudiments sincers van sonar amb força una vegada finalitzada la projecció. El thriller va agradar als presents, en què la ciutat hi està present: el Museu Abelló és una de les localitzacions utilitzades. Per acabar el públic va poder gaudir d'un col·loqui amb els responsables del curtmetratge.

Edicions locals