S’obren inscripcions per la rua de Carnaval

Les comparses que vulguin participar a la rua de Carnaval d’enguany ja es poden inscriure a l’OAC.

Diumenge 2 de març la nostra ciutat celebra Carnaval i l’Ajuntament ja ha publicat les bases per participar a la rua i el concurs de comparses i carrosses del Carnaval. Fins el 27 de febrer els interessats poden inscriure’s a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). . Hi pot participar qualsevol col·lectiu de persones, a partir de 10 membres, que realitzi la interpretació d’un espectacle de carnaval coreogràfic i musical, i que portin una indumentària, disfressa i/o maquillatge homogènia i harmònica.

Com en edicions anteriors, l’Ajuntament ha buscat la col·laboració d’empreses patrocinadores que es faran càrrec de l’import dels premis de la rua. Així, s’atorgarà el Premi Viena a la millor comparsa (800 euros), el Premi So i Llum JC a la millor comparsa de fora de Mollet (800 euros) i el Premi Mobles Chacón a la millor comparsa juvenil (300 euros), que és novetat d’enguany.

L’Ajuntament també concedirà un premi de 100 € a les entitats molletanes participants a la rua que estiguin inscrites al registre municipal d’entitats i a la rua i que no hagin estat premiades a cap de les categories anteriors, per tal de reconèixer el seu esforç en la revitalització d’aquesta festa.

Edicions locals