David Barón, guanyador del premi literari l'Illa - Va de lletra

La cinquena edició del concurs tenia com a temàtica l'insomni i va lliurar el premi al vencedor dissabte al matí.

Dissabte al matí va lliurar-se el premi al guanyador del cinquè Premi de Narrativa Curta l'Illa - Va de lletra, organitzat de manera conjunta per la llibreria molletana l'Illa i per l'espai de Ràdio Mollet Va de lletra, que s'emet cada divendres des de les 10.00h del matí dintre del programa 'Posa't les piles'. D'entre les dinou obres presentades, la vencedora va ser la del guionista David Barón Cerrero, natural de la Vall d'en Bas.


"És la primera vegada que em presento a un concurs d'aquesta mena. Per això estic molt satisfet pel premi", explicava el vencedor. En David va llegir en directe el seu relat, que tenia com a temàtica l'insomni i el qual es podrà consultar en els blogs tant de la llibreria l'Illa com de l'espai radiofònic Va de lletra. A l'acte hi va assistir el regidor d'Acció Institucional i Participació, Antonio Felices, qui va felicitar-se per l'existència d'aquest concurs: "A més de felicitar al guanyador, vull agrair la tasca dels organitzadors en el foment de l'escriptura i la lectura. I també a tota la resta de persones que han presentat el seu relat".

El vencedor va endur-se com a premi un lot de llibres que van entregar-li els responsables de la llibreria i una estada de cap de setmana per a dues persones a la masia rural El nus de pedra. A més, en David Barón formarà part del jurat de la propera edició, que tindrà com a temàtica el crim. 


Edicions locals