La Rambla Fiveller acull el Mercadet de Col·leccionistes

Les Colles dels Morats i els Torrats van aprofitar la jornada per vendre punts de llibre commemoratius dels seus aniversaris.

El Mercadet de Col·leccionistes va ser diumenge una excusa perfecte per allargar el passeig matinal de molts dels molletans que es deixaven veure pel carrer. L'Associació de col·leccionistes de Mollet va organitzar el mercadet, que va situar les paradetes a la Rambla Fiveller des de les 9.00h del matí fins al migdia. La gent tafanejava i es deixava perdre entra la gran pila d'objectes que s'hi oferien. Vinils, jocs de tota mena, pel·lícules, llibres, artesanies i joguines; qualsevol cosa podia trobar-se en algun dels estands muntants per l'ocasió.


"A primera hora s'apropen els col·leccionistes de debò, aquells que busquen quelcom més concret. A mesura que passa el matí la cosa s'anima i l'ambient creix", explicava la Presidenta de l'Associació, Montse Cabarrocas. Els objectes d'antiquari i els cromos van ser alguns dels objectes més buscats en aquesta edició del mercadet.

LES COLLES, PRESENTS AMB ELS SEUS PUNTS DE LLIBRE
Els Morats i els Torrats van ser part integrant del Mercadet de Col·leccionistes de diumenge. Hi van estar presents per vendre els punts de llibre col·leccionables que han editat conjuntament amb motiu del seu 20è aniversari. En total se n'han fet dotze de diferents, un per cada mes de l'any, i es poden adquirir per 50 cèntims. Diumenge van posar-se a la venda els corresponents als mesos de gener i febrer.


Edicions locals