'La Plaga' destaca als Premis Gaudí

El Barcelona Teatre Musical va ser l’escenari on la pel·lícula de la directora molletana, Neus Ballús, va rebre 4 guardons.

L'Acadèmia Catalana del Cinema va atorgar quatre premis al film ‘La Plaga’ en la gala dels Premis Gaudí celebrada diumenge al Barcelona Teatre Musical. Així, el film de la directora molletana Neus Ballús va rebre, en la sisena edició dels Premis Gaudí, el premi a la millor pel•lícula en llengua catalana, el premi a la millor direcció, el premi al millor guió (escrit per Neus Ballús i Pau Subirós) i el premi al millor muntatge (realitzat per Neus Ballús i Domi Parra). ‘La Plaga’ és un llargmetratge rodat amb actors no professionals que gira a l’entorn d’un estiu molt càlid i sec a l’espai rural de Gallecs.

També, el film de la molletana va ser guardonat la setmana passada amb el Premi Sant Jordi de Cinematografia de Ràdio Nacional Espanyola a la millor òpera prima espanyola del 2013. Els Premis Sant Jordi d'RNE a Barcelona són dels més antics d'Espanya atorgats per un mitjà de comunicació, no estan dotats econòmicament i es lliuraran el proper mes d'abril a Barcelona. El primer llargmetratge de la directora molletana acumula ja nombroses distincions i nominacions, a més de nombroses visites a festivals internacionals.

Edicions locals