‘Marca’t un triple’ en formació

EMFO potencia el programa ‘Joves per l’Ocupació’ amb la campanya ‘Marca’t un triple’ adreçada a joves joves aturats d’entre 16 i 25 anys.

L’Ajuntament de Mollet, a través de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha engegat la campanya ‘Marca’t un triple’ per tal d’informar als joves sobre el programa ‘Joves per l’Ocupació. Aquest programa ofereix 350 hores de formació en una de les següents especialitats: perruqueria i estètica, electricitat, cuina i servei de restauració, o comerç i magatzem. A més, en tots els casos també hi ha un període de pràctiques en empresa i la possibilitat d’inserció. La singularitat d’aquest programa és que, paral•lelament, els participants hauran de cursar l’ESO, a través de la IOC o Escola d’Adults, amb l’objectiu de treure’s el graduat.

Aprofitant el triple objectiu d’aquest programa (formació, experiència i l’obtenció de l’ESO), EMFO ja ha organitzat diverses xerrades informatives a les quals ja hi ha assistit uns 150 joves interessats. Properament, es faran noves xerrades aquest dimecres 5 de febrer i el divendres 7 de febrer, a les 9.15 hores, a l’aula d’EMFO. Els interessats a assistir-hi poden trucar (93.570.51.60) o anar a les instal•lacions d’EMFO per a demanar més informació.

Fem Ocupació per a Joves
D’altra banda, enguany i com a novetat, també s’ofereix el programa Fem Ocupació per a Joves, que beneficiarà 30 joves d’entre 18 i 30 anys que estiguin a l’atur, amb el graduat en ESO o Batxillerat i que no hagin seguit estudiant. En aquest cas, s’inclouen 300 hores de formació en l’àmbit d’activitats administratives o l’hostaleria, que també es complementen amb experiència professional en un lloc de treball real. En aquest sentit, EMFO està contactant empreses del sector que puguin estar interessades en acollir els joves implicats en el programa a través d’un contracte subvencionat.

Al llarg de les pròximes setmanes, des d’EMFO se seleccionaran els perfils més adequats per a cada programa.

Edicions locals