Estoc de Veus triomfa amb 'Musicals en concert'

L'entitat molletana va omplir per partida doble dissabte Can Gomà en el seu particular homenatge a algunes de les pel·lícules més famoses del cinema musical.

Des de l'escena teatral, Estoc de Veus va fer dissabte un sentit homenatge a quatre de les produccions més mítiques del cinema musical. En un doble passi (a les 18.00h i les 21.00h), l'entitat molletana va presentar el seu espectacle 'Musicals en concert' al Teatre de Can Gomà. I ho va fer amb un gran èxit de públic, ja que la primera sessió va omplir l'aforament i la segona pràcticament també. "La resposta del públic ha estat molt gratificant. Hem volgut regalar un bon espectacle i crec que ho hem aconseguit", valorava el President d'Estoc de Veus, Guillem Costa. 


Moltes hores d'assajos i de preparació van donar com a resultat dues representacions rodones, que van entusiasmar a un públic que aplaudia entregat al finalitzar cada número. "Es va fer molta feina en l'aprenentatge i memorització de la música, en la pronunciació, en la coreografia i en la posada en escena. El resultat ens ha complagut a tots", valorava en Guillem Costa.

El narrador que feia de fil conductor del relat situava primer a l'espectador al Berlin dels anys 30. Aquí tenia lloc l'acció de Cabaret, la mítica producció dels setanta protagonitzada per Liza Minnelli. Llavors els 28 cantaires d'Estoc de Veus creuaven l'Atlàntic per traslladar-se als Estats Units. Primer es situaven a Chicago, on cantaven les cançons de la pel·lícula homònima, després rememoraven la història moderna de Romeo i Julieta de 'West Side Story' a Nova York i, finalment, canviaven la costa est per la costa oest per acabar el recorregut a Los Angeles. A terres californianes cantaven i ballaven algunes de les peces més conegudes de la que segurament és la pel·lícula musical més recordada de sempre, 'Grease'.

Els intèrprets d'Estoc de Veus van estar acompanyats per catorze alumnes de l'Escola Municipal de Dansa, que van donar moviment i color a les cançons que sonaven. L'entitat molletana desitja que 'Musicals en concert' pugui tenir més recorregut, segon exposava el seu president: "La nostra intenció es poder repetir l'espectacle. Per això hem fet difusió a diversos programadors. D'entrada, el proper 15 de febrer farem una versió reduïda a Parets".
Edicions locals