Un centenar de vallesans participen a l’Assemblea Oberta 'AraÉsDemà'

L’ 1 de febrer la coalició d’ICV-EUiA va convocar una trobada oberta amb activistes i gent d’esquerres per fer un front comú.

El passat dissabte es va celebrar a l’antiga fabrica Fabra i Coats de Sant Andreu l’Assemblea oberta sota el nom d’'Ara És Demà', promoguda per la coalició d’Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa.

En aquesta trobada van participar 1.700 persones de les quals 100 provenien del Vallès Oriental, militants del dos partits, així com activistes de les diferents marees  educatives i sanitàries, membres de les direccions del sindicats CCOO i UGT, destacats diputats del PSC i representats dels comitès d’empresa de Panrico, Alstom i TV3, així com representats de la Federació d’Associacions de Veïns (FAV).

L’objectiu d’aquesta Assemblea és construir un front d’esquerres  a través del debat i les propostes sorgides  de diferents comissions de treball. En aquestes comissions es van treballar des de com s’han d’organitzar per fer un front comú, fins propostes de tot tipus per aconseguir el país i societat que volen.

Jordi Manils, coordinador comarcal d’ICV del Vallès Oriental destacava la importància i èxit de la l’Assemblea, “Si som capaços de trobar-nos un matí qualsevol 1.700 persones i parlar, debatre i proposar , que no serem capaços aglutinant-nos les forces d’esquerres, confluint per treballar tots units pel nostre país”.

Les direccions de les dues formacions polítiques es plantegen mantenir aquests espais de trobada per tot el territori  seguint fent feina a nivell local i en les diferents mobilitzacions per sumar, ser més i construir des de la obertura i la unitat el que va començar el cap de setmana.ICVdelVallèsOriental

Edicions locals