Too Sí Que Vale celebra el seu primer aniversari

Gaietà Vinzia, 80 - Tel. 93 179 69 31

La botiga d’objectes de segona mà Too Sí Que Vale celebra el seu primer aniversari de trajectòria a la nostra ciutat amb un sorteig, una subhasta, i un berenar pels assistents. Així, el proper dissabte 15 de febrer, a partir de les 17.30h la botiga celebrarà la seva festa.

Tots els clients que realitzin una compra superior a 20 euros a Too Sí Que Vales obtindran una butlleta pel sorteig que se celebrarà dissabte dia 15. El tres premis que s’emportaran els clients afortunats seran una Tablet Samsung Galaxy Note 10.1, una càmera de fotos Sony 3D i un circuit Scalextric.

En finalitzar el sorteig, tindrà lloc una subhasta de diversos articles, a un preu d'inici molt assequible. Es subhastaran articles molt variats, per a tots els gustos, des d'un preciós rellotge Tous Drive Unisex model 200350014 o un reproductor / barra de so 2.1 Vieta model vh - sb400BK, fins a una impecable bicicleta de passeig B’twin Original juliol. I si vols pots veure tots els articles de la subhasta en la seva pàgina de Facebook, Too Si Que Vale Mollet, en l'àlbum de fotos dedicat a la subhasta.

 I per acabar la tarda seran convidats a un petit pica-pica i així  celebrar el primer aniversari.

Edicions locals