El Recanvis Gaudí guanya en un final d'infart

Els molletans van superar l'Artés per 75-74. Dam i Ferrer van ser els líders anotadors del CB Mollet.

La Llosa Artés va demostrar ser el rival incòmode i difícil de superar que s'esperava. El Recanvis Gaudí Mollet va haver de batallar i esforçar-se fins al darrer segon per acabar aconseguint un important triomf. El parcial del primer quart (21-23) evidenciava que el partit seria igualat. El conjunt entrenat per Àlex Coma va accelerar en el segon quart i va posar-se abans del descans onze punts per sobre.


Però els visitants van reaccionar a la represa, posant-se a només un punt (53-52) a falta de deu minuts. En el quart final, els molletans van arribar a l'últim minut amb quatre punts de renda. Però un triple ràpid de l'Artés i la sorprenent doble errada de Roger Dam des del tir lliure van donar la última possessió als del Bages, amb un punt per sota. Però una infracció va impedir que poguessin ni tan sols provar a llançar.

Malgrat la sorprenent errada final, Dam va tornar a ser el líder anotador del Recanvis Gaudí, amb 26 punts (als que cal afegir 7 rebots, 3 assistències i 24 de valoració). Ferrer (14 punts, 8 rebots i 18 de valoració) i Griso (8 punts i 9 rebots) van acompanyar Roger Dam en la parcel·la anotadora. L'equip manté la segona posició del seu grup de Copa Catalunya i visitarà dissabte al CB Vic, el cinquè.

Edicions locals