Inesperada derrota a casa de la Molletense

Un gol al principi i un altre al final van permetre a la Guineueta superar al líder per 0-2.

La Molletense va patir dissabte la segona derrota en els últims tres partits i la quarta de la temporada. L'Escola Guineueta va sortir al camp de la Zona Sud decidit a donar la sorpresa i carregar-se a domicili al líder del grup dos de Segona Catalana. Fruit d'aquesta empenta, els visitants van avançar-se al segon minut de partit. Des de llavors, la Molletense va intentar sense èxit buscar l'empat.


Els molletans dominaven i arribaven, però l'encert del porter local de vegades i el desencert ofensiu dels d'Antoni Filgaria en d'altres impossibilitaven que arribés l'1-1. Ja cap al final del duel, amb la Molletense bolcada en atac, la Guineueta va aprofitar brillantment un contraatac per marcar el definitiu 0-2. El final del partit també va estar envoltat de polèmica, que va derivar-se en una expulsió per cada equip.

Malgrat la derrota, la Molletense es manté en primera posició del grup, però els perseguidors comencen a apropar-se als guarismes molletans. Diumenge al matí l'equip visitarà precisament el camp d'un dels rivals directes per l'ascens, el Carmelo. En el duel de la primera volta, els barcelonins van guanyar per 1-3.

Edicions locals