Els treballadors de Panrico organitzen un vermut solidari

Dissabte al matí els vaguistes van tornar a dur a terme un acte en què denunciaven i donaven a conèixer la seva situació.

Els treballadors de l'empresa Panrico de Santa Perpètua van muntar dissabte al matí una doble paradeta a la Plaça Catalunya per dur a terme un vermut solidari. L'acte s'unia a la llarga llista d'accions que els vaguistes estan realitzant per seguir denunciant de manera pública la seva situació. "Procurem fer-nos notar, fer soroll, però sense cap mena d'acte violent. Som pacífics, només lluitem pels nostres drets", afirmaven alguns dels treballadors que cercaven els estands. Alguns els han titllat de violents i d'això es defensen. "No enverinem donuts. Simplement procurem fer-nos notar, no estar parats", asseguren. 


"Ja havíem estat a Mollet per Santa Llúcia i un parell de vegades més", expliquen els treballadors, que agraeixen la resposta de molts dels molletans: "Hi ha molta gent que es preocupa per la nostra situació i se solidaritza amb el problema". En aquest sentit, recentment un grapat d'alcaldes baixvallesans van signar un manifest en què donaven suport a les protestes i les reivindicacions dels treballadors. Els vaguistes esperen el suport dels polítics i per això veuen amb bons ulls gestos d'aquesta mena: "És d'agrair que els alcaldes s'hagin posicionat a favor nostre".

Edicions locals