Noves cooperatives infantils

Un any més 250 alumnes de 5è de primària creen la seva pròpia cooperativa.

250 alumnes de quatre escoles de Mollet han creat la seva cooperativa a través dels programes ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ i ‘Aprendre a Empendre’. Aquests programes tenen l’objectiu de transmetre als més petits els valors de l’emprenedoria i l’esforç.

Per treballar aquests valors durant el curs es simula la creació, organització, gestió i tancament d'una cooperativa escolar de la qual formen part els/les alumnes de 5è de primària. Actualment, les diferents cooperatives ja estan constituïdes i es troben en plena fase de disseny de prototips dels productes.

Aquest projecte es desenvolupa a la ciutat per segon any consecutiu i permetrà als alumnes conèixer de prop la iniciativa d’emprendre una cooperativa, a més de crear els seus propis productes que posteriorment vendran.  L’alcalde de Mollet, Josep Monràs apuntava que “som un ajuntament pioner en aquest tipus d’iniciatives, en inculcar l’esperit empresarial als joves i que siguin ells qui, en el futur, puguin crear riquesa, empresa i llocs de treball”.

Edicions locals