Farmàcia Amadó, part de la història de Mollet

Prat de la Riba, 17 – Tel. 935 93 01 61 – www.farmaciaamadomollet.com

La Farmàcia Amadó és un element històric de la nostra ciutat que per la seva llarga trajectòria s’ha convertit en quelcom més que un establiment.  La farmàcia data del 1890 i des dels seus inicis ha tingut diversos propietaris. L’any 1943 en Joan Amadó i Gual va comprar la farmàcia a Ricardo Canals. El 1975 la seva filla, Margarita Amadó, es va llicenciar, especialitzant-se en anàlisis clíniques, i més tard va completar la seva formació amb un doctorat. Actualment ella és la titular del negoci familiar i la segona generació al capdavant de l’oficina de farmàcia.

La Farmàcia Amadó destaca per ser pionera i haver-se dedicat durant molts anys a les anàlisis clíniques, així com a l’elaboració de fórmules magistrals per crear productes únics. També, la farmàcia disposa de l’última tecnologia per atendre als seus clients amb la màxima eficiència i eficàcia. Gràcies al robot de farmàcia, que porta al mostrador el producte del magatzem, el client s’estalvia temps i guanya contacte directe amb el farmacèutic.

La farmàcia també ofereix xerrades gratuïtes mensualment sobre temes diversos relacionats amb la salut. Al web de la farmàcia podràs informar-te de les properes xerrades i de les seves promocions, així com consultar articles i estils de vida saludables. Visita el web i tindràs la farmàcia al teu costat les 24 hores del dia.


Edicions locals